About

About Us

Psykedelisk Butik Sverige

Köp psykedelika i Sverige diskret med tillförlitlighet i produktkvalitet och förtroende för garanterad leverans.

About Us

Vi är inte bara en psykedelisk butik i Sverige, vi har gått längre än att skapa ett psykedeliskt samhälle som främjar psykedelisk legalisering i Europa. Psychedelics har visat sig vara en av världens största naturliga hälsomediciner, allt från magiska svampar till andra psykedeliska droger. Genom otaliga vittnesmål från kunder som fått köpa och använda våra psykedeliska droger för medicinska fördelar, har satsningen för psykedelisk legalisering i Sverige aldrig varit så här framåt. Psykedelisk Butik Sverige har alltid och kommer att fortsätta driva på för psykedelisk diskriminering inom Sverige.

Köp magiska svampar i Sverige

Beställning - Frakt/Leverans

Alla beställningar från Psykedelisk butik Sverige skickas med prioriterad post med vår professionella smyg och diskreta förpackning, leverans är garanterad.

Vi skickar till nästan alla städer i Sverige utan undantag. Gå vidare till vår butik, lägg till dina önskade psykedeliska produkter i din varukorg och fortsätt till kassan, fyll i nödvändiga uppgifter om beställningsleveransen och gör din beställning. Då är vi bra att leverera din beställning utan krångel.

Betalningar

  • BITCOIN.
    Vårt mest föredragna och accepterade betalningsalternativ är bitcoin. På grund av vår högt respekterade policy för diskretion är Bitcoin vårt mest föredragna och nödvändiga betalningsalternativ för att undvika betalningsalternativ från tredje part och hålla våra kunder anonyma utan att dela någon personlig information.
Köp Psykedelika i Sverige

Operationer

  • Betalningar måste bekräftas innan vi behandlar någon beställning för leverans Registrering.
  • När vi har bekräftat betalningen skickar vi en bekräftelse via e-post.
  • Alla spårningsnummer för beställningar skickas omedelbart efter leveransregistrering.